maanantai 2. syyskuuta 2013

Toivottavasti tämä ei ollut viimeinen

Pikainen postaus ennen kuin unilääkkeet alkaa vaikuttaan.

H on tänään yötä, pitkästä aikaan päivä jolloin en ole tullut yksinäistä hetkeä. Välillä on toki masennus puskenut itsensä läpi, mutta sille ei nyt voi mitään.

Hmm, mitäköhän voisin kertoa. Koko päivä meni ohi tosi nopeasti.

Aamulla herätys 7.15, tapani mukaan nukuin pommiin ja heräsin 7.45. Ei siinä mitään, 5min vaatteet, meikit ja hiukset. Autolla koululle,  tunnille tyylikkäästi 10min myöhässä. Masennus valtaa mielen ensimmäisen kerran, taistelen vastaan ja pakotan itseni puhumaan ja hymyilemään. Voitto nro. 1.

Tunti lipuu ohi, asiat menee korkealta yli. Vähän aikaa sluibailua koululla E:n ja K:n kanssa, pikainen tupakka A:n kanssa. 10.30 H:n kanssa Subwayhin syömään ja sit kämpälle. Heitän H:n äkkiä kouluun ja si kämpälle nukkuun hetkeksi.

14.00 kouluun takaisin. Uskonnon tunti, mukavaa, kiinnostus katossa. Vähän masentaa taas, väsymys ja yksinäisyys alkaa painaa. Taistelen taas itseni puhumaan, vaikkei kiinnostaisikaan. Voitto nro. 2.

16.20 keskustaan, vähän aikaa taktista eksyilyä keskustassa ja 17.30 kattoon Luukaupunki (oli muuten hyvä leffa, Jace, uhuh;)). Leffan jälkeen Anttilaan pyöriin ja sit kotiin.

Jep olen koko päivän mennyt paikasta toiseen, joten masentelulle ei ole kyllä ollutkaan aikaa.

Siinä päivän kuulumiset lyhyesti. Hyvä päivä, nyt nukkumaan.

Musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti