keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ja jälleen pilasin kaiken

Kirjoitan nyt tämänkin tekstin normaalisti, en jaksa tapella oikeinkirjoituksen kanssa.

Suunnitelma, ainaki mun, oli vetää pää täyteen ja unohtaa kaikki paska mitä nyt joudun kestään. Nih arvatenkin suunnitelma kusi. Kaverilta saadusta viinasta ei saatu tekemälläkää kunnollista boolia, ja mun loput juomat oliki sit siidereitä, jipii.

Perseet siidereillä, onnistuis mun viinapäälläni jos niit ois ihan helvetisti. Mun budjetilla ei ollu varaa ostaa ku yks 0.33dl sixpäkki ja kolme 0.5dl. Koittakaapa vetää niillä kunnon perseet, ei tu onnistuun.

Mukava hiprakka ollu koko illan, jossain kohtaa tuntu et nyt vois lähtee mut vitut, hiprakaks se jäi. Tottakai iki-ihana jalkakipukin heräs taas kerran, viikon ajan tullu joka päivä jalka kipeeksi.

Jossai vaiheessa, puolelta öin, alko vituttaan kipee jalka sekä hiprakka, ja arvatenki masennus käytti tilaisuutensa. Pari tuntia tehny mieli viillellä, tilaisuutta ei vaan oo tullu.

Reilu tunti sit, karkee arvio ku aika menee nii nopeeta toisaalta näis olois, masennus puski kunnolla läpi ja kaiken lisäks niksat alko olee kohtuulliset. Lähin si pihalle tupakalle, jotenki aattelin et joku tulee seuraks. Eka tupakka palo, ei ketään. Vittuuntuminen. Oli aika viileetä jo joten aattelin sit kävellä ~20m päässä olevalle penkille istuskelee. Toinen tupakka sytty.

Lopulta tuli niin kylmä etten pystyny istuu enää paikallaan, oli pakko liikkua. Kävelin sit pienen lenkin, samalla polttaen tupakan toisensa perään. Jossain vaiheessa eksyinkin, mut lopulta about 20min kävelyn jälkee löysin tutulle tielle. Kävelin sit sitä pitkin ja kämpälle oikasevan polun päässä näi  kaverin venaavan, kai.

Mitäköhän helvettiä mielessäni oikein pyöri? Käännyin ympäri, palasin jalkakäytävän reunalle ja sytytin tupakan. Istahdin reunustalle ja poltin tupakkaa. Hetken kuluttua kuulin oven kolahtavan kiinni. Itku. Jälleen osoitus kuinka itserakas voin olla. Toinen, ehkä, oli tullu pihalle venaan mua ja sitku ilmestyn paikalle, käännän selkäni hänelle ja oletan hänen tekevän ensimmäisen siirron.

Jossain vaiheessa paikalle tuli kunnon kännissä oleva mies polttaan ja jutteleen mun kanssani, en kyllä oikein smalltalk tuulella ollut mut kohteliaana ihmisenä kyselin ja vastailin mitä vain viitsin. Miehellä oli mukana jotain pillereitä ja siinä mielentilassa mitä muutakaan saatoin sanoa kuin kyllä kiitos ja nappi naamaan. Helvetti. Osaan kyl olla tyhmä välillä.

Vähän aikaa juttelin miehen kanssa,  mut joskus 20 yli 1 lhin sisälle lämmitteleen. Porukka oli menos nukkuu ja jep juomingit loppuki si siihe.

Mukava ilta meni jälleen kerran pilalle mun takia, helvetin masennus tunkee aina mun ja hauskanpidon väliin. Pillerin vaikutuksia en oo kyl viel huomannu, eikä toisaalta kiinnostakaan. Jos tulee jotain ni tulkoon, ihan vitun sama mulle.

Nyt ois vissii hetki nukkumista ja päiväl kouluu reippaana. Vitutuksen määrän vuoksi nukkuminen voi olla vaikeeta mut yritetään ku toisekki tos vieres nukkuu jo.

Harmittaa kuitenkin, ilta ei taaskaan menny niikun piti. Tai ainakin kaikki positiiviset jutut loisti poissaolollaa.

Vittu.

(Sori kirjotusvirheet, koittakaa saada selvää

ei todellakaan totta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti