lauantai 19. lokakuuta 2013

Vittu saatana helvetin perse, mä haluan nukkua

Nukkumisesta ei tule taaskaan mitään. Jalka on ihan helvetin kipeä, eikä siihen tällä kertaa tunnu edes auttavan mikään. Väsyttää. Väsyttää aivan helvetisti, mutta kun en saa unesta kiinni niin en saa.

Sain nukuttua pari tuntia, oikeastaan nukahdin 00.30 jälkeen ja heräsin 1.44, joten nukuin reilun tunnin ajan. Nyt olen valvonut jo saman verran.

Vittu, että vihaan tätä! Aina tuo sama saatanan vasen jalka selästä nilkkaan asti kipeänä. Voitte uskoa, että tämä on inhottavaa. Tekisi mieli itkeä, sattuu aivan helvetisti! Kipu, en osaa kuvailla sitä.

Polven kohdalla tuntuu kuin kuumia neuloja tungettaisiin polvilumpioon. Saman kaltainen kipu on selässä, mutta paljon pahempana. Reidessä tuntuu kuin jalka olisi puutunut ja sitä viillettäisiin kuumalla puukolla. Sääri on vain puutunut, välillä siihenkin tungetaan kuumia neuloja. Koko jalka oikeastaan tuntuu siltä kuin se olisi puutunut ja siihen tökittäisii kuumia neuloja tai puukkoja pystyyn.

Tämä samainen kipu on tullut minulle silloin tällöin 3 vuotiaasta lähtien. Joskus ovat olleet molemmat jalat kipeinä, joskus kädet.
Ensimmäisen 5-7 vuotta kivut menivät leikkimisen piikkiin, lapsena telmin paljon siellä täällä, jiten jalat ja kädet saivat kolhuja.
Seuraavat 5 vuotta syytettiin kasvupyrähdystä, mittaa tuli lisää eikä lihakaet ja luut olleet vielä käytössä vahvistuneet.
Viimeisen 3 vuoden ajan en ole tiennyt mitä tehdä, kukaan ei enää oikein keksi hyvää syytä kivuille. Kävin lääkärissäkin, mutta tottakai päivällä, jolloin kipuja ei ole, joten lääkärillä ei ollut mitään mitä tutkia. Turha reissu.

Usko alkaa vähitellen meneen näiden kanssa. Ainoat ohjeet, jotka lääkäriltä sain oli "venyttele". No perkele, tuota en ole tajunnutkaan. Eiköhän minulla sen verran järkeä ole päässä, että kun jalka tuntuu siltä kuin se olisi puutunut, on lihas luultavasti jumahtanut haitaten veren virtauksen, joten venyttely varmaan auttaisi. Vaan eipä auta. Se helpottaa hetken aikaa, mutta sitten kipu palaa vielä pahempana.

Haluaisin vain repiä jalkani irti ja nukkua. Tuntuu kuin minun pitäisi naksauttaa jokin luu paikalleen, että se päästäisi verisuonen vapaaksi, mutta eipä onnistu.

Ainut asia mikä tähän jotenkin auttaa, on rasvata jalat, ottaa iskän hänen selkäänsä saama peukalon pään kokoinen kipulääke, nostaa jalat ylös, lämmittää jalkoja hieromalla, keskittyä johonkin muuhun, esim lukea tai kirjoittaa ja koittaa nukkua.

Voitte kuvitella sen vitutksen määrän kun mikään ei tunnu auttavan. Ja etenkin kun kipu tuntuu tulevan juuri koeviikolla, tai 8 aamua edeltävänä yönä. Juuri silloin kun haluaisi nukkua kunnon yöunet.

Tämä oli tälläinen "keskityn muuhun ja kirjoitan itkuvirren, kerjään sääliä" teksti. Anteeksi kirjoitusvirheet, väsyttää aivan helvetisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti