maanantai 14. lokakuuta 2013

Ilman hauskaaki voi olla viinaa

Huomenna olis tosiaan fysiikka 7:n koe. Suunnittelin lukevani tänään mutta taitaa käydä toisin, koska suunnittelimme A:n ja L:n kanssa menevämme juomaan. Enpä tiedä, tekisi mieli juoda, mutta kuitenkin kokeeseenkin pitäisi lukea, että pääsen edes läpi.

T:n kanssa en ole tänään jutellut. Ehkä ihan hyväkin, minun on pakko miettiä mihin olen sekaantunut ja etenkin haluanko sekaantua siihen vielä lisää. Eilen illalla kuitenkin juttelin hänen kanssaan monta tuntia, koko illan olin yhtä hymyä.

Minun piti eilenkin siis lukea kokeeseen, ja sain vähän luettuakin, vaikka keskittymiskyky oli kyllä ihan jossain muualla. 16 aikaan L sai puhuttua minut ympäri ja lähdin hänen seurakseen keskustaan. Sinne tuli myös vähän ajan kuluttua L:n tyttöystävä, mutta sitä ennen sain selitettyä bileiden tapahtumat hänelle.

18 aikaan A liittyi seuraamme ja hengattiin muutama tunti keskustassa. 19 aikaan aloin juttelemaan uudelleen T:n kanssa ja juttelu jatkui 23 asti, jolloin menin nukkumaan. Heräsin yöllä 1 aikaan ja luin viestin, jonka T oli lähettänyt. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, jotain aivan liian ihanaa. Oli pakko kirjoittaa sen jälkeen postaus, tuli inspiraatio kirjoittamiseen.

Aamulla heräsin uudelleen vähän vaille 9. Koululle raahauduin 12, vähän aikaa vietin aikaa L:n kanssa tupakalla ja ala-aulassa, kerroin hänelle eilisistä viesteistä. Nyt istun fysiikka 7:n kertaustunnilla, ja olen aivan pihalla, en ymmärrä mitään. Eipä mitään, juon illalla vähän, opettelen pari perusasiaa, joiden avulla pääsen kokeesta läpi ja toivon parasta.

Tämä taas tällainen fiilispostaus. Tuli motivaatiota kirjoittaa ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti