torstai 10. lokakuuta 2013

Mitä nyt teen?

Päivä on ollut aika mitään sanomaton postauksen jälkeen.

Muutaman tunnin makoilin sängyssä ja surffailin netissä. Sitten kaikessa tylsyydessä latailin musiikkia ja poistin tiedostoja koneelta. Vähän aikaa siivosin ja vaihdoin huonekalujen paikkoja, jospa nyt kämppä tuntuisi toimivammalta. Hetken juttelin K:n kanssa, mutta sekin tuntui olevan pakotettua ja lopulta se katkesi, kun kumpikaan ei enää keksinyt sanottavaa.

Käväisin nopeasti myös viemässä lehdet roskiin ja kaupassa ostamassa huomiseksi booliin laimennukset ja mässäiltävää.

Sitten tuli toimettomuus, en keksinyt yksinkertaisesti mitään tekemistä. Masennus pääsi valloilleen, minulla ei ollut mitään tehtävää jota miettiä tai suunnitella. Terä. Ajattelematta asiaa sen enempää terä hakeutui jälleen iholleni avaten reitin verelle. Uudestaan. Vielä kerran. Lopeta! Olet sairas. Sairas!

Oli pakko keksiä jotain tekemistä. L:lle viesti, voisinko mennä tänään käymään. Ei onnistunut, L oli toisella paikkakunnalla kotonaan. Helvetti. Hetken viestittelin hänen kanssaan, mutta sitten sekin kuivui kasaan.

Leffa, katselisin leffan. Kaikki DVD:t jotka minulla on kämpällä osaan joko ulkoa tai minua ei kiinnosta katsoa niitä. Leffan minä kuitenkin katsoin, Ironmanin. Sen seurassa kului mukavasti pari tuntia ja sitten olikin jo aika mennä suihkuun ja nukkumaan.

Hetken juttelin E:n kanssa, kerroin hänellekin "sopineeni" H:n kanssa. Virhe se oli, tiedän sen itsekin, mutta en vain halunnut olla riidoissa. Vituttaa kuitenkin, kun menin pyytämään ensimmäisenä anteeksi, vaikka enhän minä siinä ketään haukkunut! Mitä oikein pyysin anteeksi?

"Vitun nyhverö, hanki selkäranka ja hiukan itsekyyttä. Ei sinun tarvitse koko ajan miettiä muiden tunteita!"

// Antauduin tekemään tälläisen kyselyn/mielipidetestin. Käykääs valitsemassa mieleisenne sen mukaan, mitä minusta blogin perusteella ajattelette tai tosielämässä tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti