lauantai 5. lokakuuta 2013

Unta

Minulle ei ole tänään tapahtunut mitään erikoista, joten kirjoitan asiasta, joka on painanut mieltäni jo muutaman päivän ajan.

Olen viime aikoina nähnyt todella paljon unia, joinakin öinä useitakin. En tunnusta olevani taikauskoinen tai mitään sen tyyppistä, mutta luulen kuitenkin, että unissa alitajuntamme kertoo, mitä odotamme elämältämme tai mitä tarvitsemme elämäämme.

En kuitenkaan muista unia kokonaan, mikä on ehkä raivostuttavinta ikinä, joten listaan unista esiintyneet tai tapahtuneet asiat, joille jonkinlainen selitys löytyy. 

Helvetti: Jos unessa joudut helvettiin, lankeat kiusaukseen joka vie sinut vaikeuksiin. Jos näet helvetissä ystäväsi, tämä joutuu vaikeuksiin.

Järvi: Oman kuvan heijastuminen kirkasvetisen järven pinnasta lupaa iloja ja uusia ystäviä.

Paholainen. Huono enne. Ole varovainen.

Suudelma. Valoisassa annettu suudelma on hyvä enne, pimeässä suuteleminen on merkki petollisesta rakkaudesta.

Syli. Jos istut jonkun sylissä, olet turvassa ja vältät ikävyydet.

Pingviini: Nähdä pingviini unessa tarkoittaa, että ongelmat eivät ole niin vakavia kuin saatat ajatella. Se toimii muistutuksena pitää pää kylmänä ja pysyä maltillisena.

Vuoristorata: Jollain elämäsi alueella tapahtuu muutoksia. Se voit olla sinä, se voi olla ystäväsi, tai se voi olla muutama asia.

Unet ovat olleet todella outoja. Esimerkiksi yhdessä unessa minä taistelin paholaisen joukkoissa. Helvetti oli jäinen paikka, jota ympäröi laava. Paholainen oli samanlainen kuin Narnian tarinoissa Valkoinen kuningatar.
Tarkoituksenamme oli löytää jokin esine ennen vastapuolta. Esine oli jonkinlainen ase. Olin lähtenyt etsimään esinettä. Uni hyppäsi ja seuraavaksi olin tyynen järven rannalla, joka oli jäässä kauempana rannasta.
Yhtäkkiä näin 4 pingviiniä, jotka tulivat rantaa kohti. Ilmeisesti aloin saalistamaan niitä, mutta nukahdin kesken kaiken hiekkarannalle. Heräsin ja lähdin kävelemään metsään.
Kävellessäni metsässä vastaan tuli vasta puolen joukkoihin kuuluva hahmo, jonka olisin voittanut helposti. Päästin hänet kuitenkin menemään, koska tappaminen tuntui minusta väärältä.
Helvettiin palatessani paholainen suuttui, kun en ollut löytänyt mitään hyödyllistä ja rikkoi jäälautan ympärillä olevan jäisen "seinän". Seinän takaa paljastui alttari, jonka edessä ase oli. Matkaa alttarille jäälautalta oli 5 metriä ja välissä oli kuumaa laavaa.
Jostain paholainen löysi jääkarhun, jonka avulla hän ylittyi aseeseen. Jääkarhu putosi laavaan, mutta paholainen ei välittänyt siitä.
Sitten heräsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti