maanantai 4. marraskuuta 2013

Suunnitelmat kusi

Suunnittelin tänään tekeväni 4 asiaa valmiiksi.

1. Raskaustesti. Sain sen vihdoin ja viimein tehtyä. Luojan kiitos negatiivinen. Tein kaksi testiä, varmuuden vuoksi, ja molemmat olivat negatiivisia. Helpotus oli todella suuri, kun testiin ilmestyi vain yksi viiva. Se tästä kaikesta olisi vielä puuttunut, että olisin raskaana ja joutuisin taas kestämään ne kaikki käynnit lääkärissä ja "kyllä vai ei kyllä"-mietinnät ja abortin ja oksentelut sen jälkeen. Luojan kiitos, nyt minun ei tarvitse sitä rumbaa kestää.

2. T:lle puhuminen. Kävin päivällä L:n kanssa T:n työpaikalla. Minunoli tarkoitus puhua hänelle kolmesta asiasta: epäilystäni olevani raskaana, mitä hän haluaa minusta ja oliko hän tosissaan perjantaina. Yhden kolmesta sain sanottua: tunnustin hänelle menkkojeni olevan viikon verran myöhässä, johon raskaus voisi olla syynä. Raskaustestit tein vasta myöhemmin, mutta en ole vielä kertonut T:lle tulosta. Kerron tuloksen hänelle huomenna, kun hän tulee käymään. Haluan nähdä hänen helpottuneen ilmeensä. Lisäksi aion nyt ottaa itseäni niskasta ja kysyä mitä hän minusta haluaa.

3. Tehdä rästissä olleet tehtävät. Koulu on tosiaan viime aikoina vähän jäänyt. Useilta tunneilta olen lintsaillut niin paljon, että lennän kohta kursseilta pihalle poissaolojen vuoksi. Kemian tunneilla en ollut viime viikolla ollenkaan, fysiikassa olin vain kerran. Muistiinpanot tunneilta on siis jäänyt kirjoittamatta. Sain fysiikan muistiinpanot tunti sitten, mutta ne taitavat jäädä huomiseksi, väsyttää aivan liikaa, että jaksaisin opiskella ledejä. Äidinkielessä on pari kirjoitelmaa tekemättä, yhteiskuntaopin kurssille pitäisi saada kurssityö alkuun. Mitään en saanut vieläkään tehtyä.

4. Käydä kaupoilla. Tänään tuli opintotuki tilille, joten minulla olisi viimein ollut varaa käydä ostamassa koulukirjat. Niiden lisäksi minun piti käydä katselemassa talvikenkiä. Ne molemmat taitavat jäädä loppuviikkoon: huomenna käyn viemässä auton äidelle ja keskiviikkoiltana vedän perseet kuunnellen Avenged Sevenfold'ia ja Five Finger Death Punch'ia kännykästä samalla itkien, kun en pääse heidän keikalleen.

Siinä olikin päivän suunnitelmani. Näiden lisäksi minun piti myös olla koulussa, mennä ajoissa nukkumaan ja käydä suihkussa. Suihku jää huomiseen, ennen 23 taidan päästä nukkumaan ja koulussa olin vain fyysisesti. Melko laimea suoritus jopa minulta, olisi luullut, että olisin edes päässyt suihkuun.

Päivän aiheeksi selkeästi nousi raskaus, muuta en tänään tehnyt kuin murehdin ja pelkäsin olevani raskaana. Mielialani muuttui heti, kun sain negatiivisen tuloksen. Yksi huoli vähemmän. Rentouduin. En enää masennellut koko aikaa, kuten viime aikoina, vaan puhuin, vitsailin ja nauroin. En edes tajunnut, että stressasin raskaudesta niin paljon. Onneksi se on nyt menneisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti