maanantai 11. marraskuuta 2013

160.

Lääkäri käynti olisi ollut tänään aamulla. Unohdin. Tai oikeastaan sivuutin. En jaksa nyt esittää, että kaikki on hyvin. Ei kaikki ole hyvin. Osa joo on hyvin, mutta kun niitä huonosti olevia asioita on ainakin tuplasti enemmän kuin niitä hyviä.
.
.
.

Jos. Mitä jos? Ajatukset vilisevät taas. T. L. Seuraa. Yksin. Apua. Apua? Rauhoitu. Kaikki on ihan hyvin. Rauhoitu! Kipu. Reiteen sattuu. Viillot. Verta. Verta. Enemmän. Ei. Et saa. Se ei ole oikein. T suuttuu taas. Ja ihan oikeutetusti. Hän yrittää auttaa, mutta et ota apua vastaan. Puhu. Puhu! Viilto. Ei ei ei! Unohda se. Et viillä, et enää ikinä. Ei. Haluan satuttaa itseäni. Repiä arvet auki. Vittu. Vihaan tätä haluasi. Vihaan. Et viillä. Et jumalauta viillä, vaikka kuinka haluaisit. Yksin. Voisin, kukaan ei estä. ET! Unohda se nyt jo jumalauta.

Sekopää. Itsemurha. Unohda sekin. Elä. Elä! Tiedätkö? Elä. Sinulle on annettu elämä, elä. Nauti. Sinulla on kavereita. Nauti ja elä. Vietä aikaa heidän kanssaan, älä jää yksin ajatuksiesi kanssa.

Miten? Miten vietän aikaa heidän kanssaan jos he eivät halua?

L on Niemessä, T:tä ei kiinnosta nähdä minua. E ja K, ei, eivät he halua. A. Ei. Miksei? Koska, en tiedä, hänen kanssaan on mukava olla porukassa, mutta yleensä kahdestaan ollessa tulee hiljaisia hetkiä, turhauttavaa. Hänen kanssaan on puhuttava koko ajan jostain tai tilanteesta tulee kiusallinen. Hän on mukavaa ja hauskaa seuraa, mutta tänään ei vain kiinnostaisi puhua.

Itsekästä. Sinä tarvitset seuraa, älä jää yksin. Sovi A:n kanssa jotain. Mene vaikka kaupoille, mene ostamaan kirjoja tai talvikengät tai jotain. Taistele T seuraksesi. Kysy häneltä haluaako hän ylipäätään olla ystäväsi vai saatko sanoa hänelle hyvästit. Jos hän ei halua olla ystäväsi, silloin sinulla on jotain puhuttavaa A:n kanssa. Jos hän haluaa olla ystäväsi, hän pitää sinulle seuraa.

Pääasia ettet jää yksin. Älä jää yksin ajatuksiesi kanssa. Ajatuksesi ovat vaarallisia, ne satuttavat ja lopulta tappavat sinut. Älä herran jumala jää yksin! Pelasta itsesi ja hanki itsellesi seuraa.

.
.
.

Tällaista tämä on. Olen ristiriidassa itseni kanssa. Klonkku. Klunk klunk.

.
.
.

Minussa on kaksi puolta; toinen haluaa parantua, toinen kuolla. Tapa se. En halua. Kuole. Älä. Viillä viillä viillä. Miksi, en hyödy siitä mitään? Lopeta! Tapan sinut. Kidutan sinut hengiltä. Kidutan, kunnes tapat itse itsesi.

Sairas. Sairaus. Se on sairaus joka haluaa viiltää. Eikö niin? En minä vaan sairaus. Ei, kyllä se olet sinä. Sinä haluat satuttaa itseäsi. Alitajuntasi haluaa kuolla. Jos nukkuisit kunnolla, alitajuntasi kuristaisi sinut hengiltä. Sinä kuristaisit itsesi hengiltä. Ei. Helvetti. Kuolema.

Sekavaa. Hetken mielijohde. Ymmärtäkää. Hakuan eroon siitä. Tiedätte kyllä mistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti