tiistai 26. marraskuuta 2013

Päivä historiassa

Itkin koko fysiikan tunnin. Kävin tunnin aikana 3 kertaa vessassa rauhoittumassa ja kuivaamassa kyyneleet.

Tuli taas pienimuotoinen riita L:n kanssa. Sanoin pahasti, todella pahasti. En ymmärrä, miksi sanoin niin. En ajatellut ollenkaan lähettäessäni sen viestin. Toivottavasti hän ymmärsi etten oikeasti tarkoittanut sitä.

Koko päivän 13-17 minä itkin. Tai yritin itkeä. Itku jäi kurkkuun, kyyneleet haihtuivat.

15 aikaan L soitti. Kyyneleet. Tuli taas niin paska olo hänen puolestaan. Hän ei saa kirjoittaa blogia, en kestäisi sitä enää. Hänellä on käytössä netitön kännykkä, en kestäisi sitäkään. Joku kyttää häntä koko ajan, en luultavasti kestäisi sitäkään.

Olin A:n ja P:n kanssa leffassa. Ennen leffaa oloni oli huono. En olisi jaksanut mennä leffaan. Leffan jälkeen rentouduin. Heidän jatkuva vitsailunsa teki hyvää, minäkin nauroin oikeasti.

Olotila? Väsyttää. Viiltelin 23 aikaan. En tiedä miksi. Viiltelin, koska pystyin siihen. Nyt käteen sattuu, se puutuu vähitellen. Veri vuotaa ja minua hävettää. 

4. päivä polttamatta. Tuntuu helpolta fyysisesti, mutta koko ajan tekee mieli polttaa. Minulla ei ole minkään muun laisia vieroitusoireita, kuin vain kaipuu siihen tuttuun toimenpiteeseen. Aski taskusta, tupakka askista, aski taskuun, tupakka huuleen, sytkä taskusta, tupakan sytytys ja ensimmäinen henkäys. Kaipaan sitä.

Anteeksi, että tästä tuli tällainen rikkinäinen teksti. En jaksa nyt keskittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti