torstai 22. elokuuta 2013

Tällasist meitsi pitää, sopeutukaa!

Aattelin nyt tehdä vähän erilaisen postauksen väliin. Elikkä siis vähän fanityttöilyä ja hymiöitä! :) Ja pahoittelut kirjotusvirheistä, kirjotin tän yöllä, kun en saanut taaskaan unta. Oikoluin tän kyl, mut silmät risrtis.  

Musiikista ekana, hah täst tulee pitkä. Ehdoton favorite on HOLLYWOOD UNDEAD!  Muit lemppareit täl hetkel on Sleeping With Sirens, Papa Roach, 3 Days Grace, 5 Finger Death Punch, Avenged Sevenfold, Rammstein, Issues jne. ja suomalaisista Cheek, Rähinän jengi jne. Kyl mul näit fanituksen kohteita löytyy ;D

Perjantaina alkaa Blockit, 2. vuosi peräkkäin. S:n kanssa molempina päivinä suunnitelmis mennä, A tulee lauantaina lössiin mukaan :) Eturivi venaa, viime vuonna oltii edes keskellä S:n kans molempina päivinä. Suoraan sanottuna oli unelmien täyttymys nähdä Cheek, Rähinä (Spekti, TPH & Brädi) ja etenkin Ice Cube eturivistä, parempaa fiilistä en pysty kuvittelemaan.
Tänä vuonna venaan ylivoimaisesti eniten jälleen Cheekiä, Timo Pieni Huijausta ja muuta Rähinän porukkaa, Mac Milleriä ja tottakai Wu-Tang Clania, ei herran jumala!!! Pikkutytöstä asti kuunnellu Wuta serkkujen esimerkin perässä, en millää usko et pian nään ne jätkät livenä!!!

Sit ois vuoros leffat ja näyttelijät. Haha, jos kysyis kavereilta ne varmaa sanois suoraan Ironman ja Robert Downey Jr. Marvelin muutkin leffat on listan kärjessä. Disneyn leffat on myös aina katsottava, etenkin Pirates Of The Caribbeanit ja Leijonakuninkaat ovat mahtavia!
Näyttelijöistä Tom Hiddleston (mm. The Avengers, Thor) Channing Tatum (mm.Step Up, G.I. Joe), Marilyn Monroe (mm. Gentlemen Prefer Blondes, Some Like It Hot) ja Johnny Depp (POTC:it, Cry Baby jne.) niitä, joiden leffat on aina katottava, vaikka osais ne jo ulkoa.

Televisiota ei mulla tällä hetkellä oo käytössä Treella, mutta enpä minä tällä hetkellä ohjelmia jaksais seuratakaan, Criminal Minds olisi tällä hetkellä ainoa seuraamisen arvoinen ohjelma. Muita vois olla Skins (brittien!), House, Greyn Anatomia ja The Vampire Diaries.

Kirjoja en enää nykyään paljoa ehdi tai jaksa lukea. Kirjailijoista Sofi Oksanen on ehdoton ykkönen, hänen kirjoistaan olen lukenut vasta Puhdistuksen ja Kun Kyyhkyset Katosivat, molemmat tosin useamman kerran. 

Kirja, jonka lukemisesta olen erityisen ylpeä on Väinö Linnan Tuntematon sotilas, jonka luin 7 luokan joululomalla. Uskokaa tai älkää, äikän numero nousi sinä vuonna kasista 9, kun kerroin opettajalle lukeneeni tuntemattoman vapaaehtoisesti lomalla 5 päivässä, haha :D

Että näin, täs oli vissii kaikki :D

Channing Tatum
Tom 
Hiddleston

Issues
Sleeping With Sirens 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti