sunnuntai 25. elokuuta 2013

Blockfest = mahtavuutta part. 2

Kauhee laiskotus ollu koko tän päivän, pääsin sängystäki ylös vasta 3 maissa, vaikka ihan järkyttävä nälkä tuli jo 11 aikaan. Mutta jees se kuulumisista, jos sitä vääntäytys hehkuttaan Blockien kakkospäivääki.

Päästiin S:n kans paikalle 2 maissa. Turvatarkastukses oli kauhee pilkunnussija haahka, joka ei päästäny sisälle 2 vesipulloo laukussa, vaik niist toinen oliki S:n. Kyrsi hiukan, ku jouduin heittää yhe colanki pois, ku "yks pullo/hlö". Siinä si juotiin 5min limsaa mahdollisimman nopeeta. Kauheeta, ku en muutenkaa oikei colasta välitä. Ja sit, ku oltii jonos taas, ni tää samainen haahka tutki laukun uuelleen, niiku olisin siinä järkkäreiden ees laittanu sinne jotai kiellettyä, huoh et rupes kyrsii se säätö.

Noh lopulta päästiin alueelle. Ensimmäisenä ostaa Blockien T-paita, harmittaa ku siel ei ollu enää t-paitoja, joissa oli Wun logo, sellane ois ollu hieno.

Sit lavan etee. Kingettiin taas ittemme mahollisimman keskelle ja eteen.
Kyl huomas että oli Uniikki, MG ja Cheek esiintymässä, ku 14v pikkutytöt tunki itteensä eteenpäi nii, ettei oikei pystyssä meinannu pysyä. Vähän järkytyin kyllä, ku näin perjantaisen parin yhdessä, alkoi vituttaan, eikö muija tajunnu omaa parastaan.

Uniikin ja MGn keikkaa ennen päästiin S:n kanssa keskiaidan viereen melko eteen, 5 ihmistä edessä. Keikan aikana porukka liikku eteenpäin ja yhtäkkiä tajusin seisovani kolmannes rivis keskellä. Siin si fiilistelin Yön Poltetta ja JVGtä, uhuh.

Tiivistä kyl oli ja meiän oliki tarkotus lähtee Spektin keikan jälkeen pois, koska ei henkee saatu enää kunnol, ku porukka työnsi meit aitaan kiinni ja mulla alko paniikki kasvaan. Jep, lähtö vähän epäonnistu, ei pystytty liikkuu minnekää. Jäätiin si kattoo viel Elastisen keikka, onneks, koska mukana oli TPH, joka veti Paratiisin, TPHn paras biisi ehdottomasti.

Elastisen jälkeen si lähettiin pois, nyt vähän harmittaa, ku ei nähty Milleriä nii lähelt, mut sillo se oli kyl iha ymmärrettävää lähtee pois. Käytii välis mäkis syömäs ja mentii takas kattoo Millerin keikan loppu, oli ihan huikee tunnelma jälleen kerran, ja taaempana oli tilaa hengittääki. Millerin lopetettua kingettiin taas keskemmälle ja eteenpäin ja päästiinki taas lähelle keskiaitaa ihan hyville paikoille.

Cheek. Ei luoja. Aivan mahtava keikka, porukka laulo mukana ja kädet oli ylhääl koko ajan. Ja sit se perus temppu, jonka se tekee lähes aina. Se mukamas laulaa vikana biisinä esim. Kyyneleet ja poistuu lavalta, mut sit hetken hiljasuuden jälkeen kuuluu taas Cheekin ääni ja ah, keikka jatkuu viel muutaman biisin ajan.

Keikoista ei muuten oikei jääny mitään erikoisempaa mieleen, toisaalta ei kyl mitään ihan mun lemppari artistejakaan kyl ollu ku vaan Cheek. Käsi kyl tuli taas ihan helvetin kipeeks, heilutin joka biisin tahtiin ja lauloin mukana nii, et ääni käheenä. Pohkeetki on hellänä hyppimisestä, kyljessä ja selässä on muutama mojovan kokone mustelma kiitos tungoksen, no joo melkei koko keho on iha hajalla, mut oli todellakin sen arvosta!

Keskustoril, ku venattiin bussia 40min, alettii jutteleen ja kuuntelee kahen muijan ja kahen jätkän keskustelua. Toinen jätkistä ei porukkaan kuulunu, mut kännissä keskustelu tuntu luistavan kuitenkin. Hauskaa porukkaa kyl oli, kuunneltavan arvonen keskustelu. Kruunas kyl mun mielestä koko illan, ku sai nauraa kunnolla toisten jutuille.

Mahtava viikonloppu ollu pitkästä aikaa, ei oo yhtää masennus itestää muistuttanu, ku on koko ajan ollu menossa ja naama hymyssä onnesta.

Musiikkia. Soinu pääs koko viikonlopun aina, ku en ole muita musiikkia kuunnellu.


Jep jep laatukuvia, kiittäkää mua ja mun hienoo kännykkää laadusta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti