lauantai 24. elokuuta 2013

Blockfest=mahtavuutta

Aivan pakko hehkuttaa tännekin! Onneni kukkuloilla vieläkin, vaikka kurkku ny onki ihan käheenä ja flunssa puskee päälle.

BLOCKFEST! yks sana, MAHTAVAA.

Draamaaki oli eilen kyl mukana, mut jäipä ainaki muisteltavaa. Mahtavat keikat , en voi muuta sanoa. Jos vois ni eläisin ne uuestaan ♡

Rynnittiin S:n kans paikalle 3 aikaan, ku Raappana oli jo alottanu. Artisti artistilta hivuttauduttiin eteenpäi ja Nygård nähtiinki jo tokasta rivistä. Oli kyl iha helvetin seksistinen keikka, toivottavasti ei kukaa saanu traumoja.

Brädi esiinty enne Nygårdia ja seistiin siin vaihees keskiaidan vieres 3 rivis. Meiän edes seiso muija ja jätkä, jotka aikasempaa oli olleet todella rakastuneen oloisia, tyyliin kiinni toisissaan. Kun venattiin Brädiä lavalle, porukka halus tietenki päästä eteenpäin ja keskemmälle. Kyseinen jätkä ei siit si tykänny ja työnsi todella kovakouraisesti yhtä ~15v tyttöö kauemmas.

Tyttöystävä ei tästä tykänny ja suuttu sit jätkälle. Vasta vuoroisesti jätkä suuttu muijalle ja sit pidettiin mykkäkoulua. Koko Brädin keikka meni muijalta ihan ohi, jätkä häiritsi häntä kokoajan tönimällä ja estämällä käden heilutuksen musiikin tahtiin. Keikan loppua kohti jätkä kuitenkin hellitti ja yritti kiertää kätensä taas muijan ympäri, mutta muija esti sen.

Brädin keikka loppu ja jätkä yritti ilmeisesti sopia, ainakin hän kuului kysyvän "mikä on?". Muija ihan asiallisesti sano, ettei noin voi tehä, vaik kuinka vituttas väenpaljous, etenkin kun lavalla on suosittuja artisteja, joita porukka haluu nähä läheltä. Jätkä sit ei ilmeisesti tykänny muijan vastauksesta.

Hän tönäisi, löi ja kuristi muijaa!

Kun me ympäril olevat reagoitiin kysellen, mitä helvettiä hän luuli tekevänsä, hän hyökkäs porukan läpi tönien ja lyöden ympärillä olevia edeten poispäin lavasta.
Muija oli ihan järkyttynyt, ymmärrettävästi. Koitin lohduttaa häntä, ja kun hän sanoi haluavansa pois kysyin haluaisko hän seuraa. "Ei jää vaa seuraa keikkaa, en haluu pilata sun päivääs enempää. Kiitti ja sori."
Meni maku koko jutusta hetkeks. Helvetti ku olin, ei, olen edelleen vihainen jätkälle, miten hän saattoi pilata muijan päivän noin?!? Muija kuitenki oli Brädi ja Wu-Tang fani, ainakin kädessä lukevien tekstien mukaan, miksei hän olisi saanut nauttia keikoista? Jos en olis järkyttynyt ja pelästynyt, oisin voinu vihani ansiosta vetää jätkää kunnolla turpaan välittämättä siit et loput keikat oiski si menny ohi. Huoh ihmiset!

No, tilanne ohi, jäätiin seuraa keikkoja. Toises rivis keskel nähtii Koira ja Ruudolf, mä olin iha onnessani nurkassa aidan vieres, ku Ruudolf tuli alas ja käveli keskellä olevaa aulaa pitkin. LÄPYT RUUDOLFIN KANS OMFG! No joo oli kyl 2 kerta jo, mut kuitenki, wuaaah!! (oli pakko leijua ;D)

Karrin ja Rudin jälkeen WU-TANG CLAN. Pari tyttöö lähti meiä edestä pois ja päästiin S:n kans eturiviin. En osaa sanoin kuvailla sitä tunnelmaa enne, ku ne tuli lavalle, porukka taputti ja huusi tahdissa wu - tang. Ja sit ku ne tuli. Jumalauta sitä painetta mikä tuli takaapäin ku jotkut jätkät halus kans eturivii, tsh ei päässy. Ja se meteli, kaikki kilju/huusi ja taputti käsiään, kädet ilmas.

Koko keikan ajan heilutin kättäni musiikin tahtiin, sen kyl huomaa käsi hiukan kipee.  Keikan puolivälis, okei sanoin tän nii hienosti ja hyvin kavereille et pakko linkata kuva siitä tänne.
Mut siis yks wutang, ku heilutin kättäni, osotti mua ja hymyili. Sitku tajusin sen näytin WU-merkin sille ja se näytti takas ja ah olin niin taivaassa! Sama tyyppi oli muute aikasempaa käyny alhaal ja pysähtyny just mun kohalle räppään, aivan mahtavaa.

Shamppanjaa lensi, paita haisee täl hetkel ihan vanhalta viinalta. Keikka meni kyl aivan liian nopeeta. Lopuks ne heitti loput vesipullot lavalta. Juuri tuo ah ihana wutang, jonka kans "viestitin", koitti mulle heittää pulloo, mut ne vitun jätkät, mun ja S:n takan, sai yhestä kopin ja kaks muuta ne löi takaspäin. Ihanan, pahoittelevan ilmeen ja peukut sain lavalta, ku jäin ilman vettä. Onneks yks järkkäri sit anto yhen niist pulloista mulle, vituttaa ku ne jätkät vittu pölli senki multa. Ois ollu nii siistii, jos ois ollu wutangin heittämä vesipullo, minkä se oli heittäny just mulle. Mut aivan mahtavaa oli, jos joku ei viel tajunnu :D

Siinä Blockien eka päivä todella suppeesti kerrottuna. Jos kertosin kaiken täst tulis niin megalomaaninen postaus et se ois jo melkein laitonta.
Tänää mennää uudestaan, Mac Millerin, Cheekin ja Rähinän jengin tahtiin. Can't wait!
Lähtö Ratinaan ~tunnin päästä. Kuumottaaa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti