torstai 8. tammikuuta 2015

Tällasist meitsi pitää, sopeutukaa! part2

Ajattelin näin tammikuun kunniaksi tehdä teemapostauksen niistä asioista joista pidän. Viime aikoina, kuten olette varmaan huomanneetkin, minulla on mennyt hieman heikommin joten hyvänmielenpostaus olisi tässä vaiheessa ihan hyvä idea.

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Joten aloitetaan...

Musiikilla.

Viime kerrasta kun kerroin lemppareitani on vierähtänyt puolitoista vuotta. Edelleen ehdottomana ykkösenä on Hollywood Undead. Nyt ja aina. Heidän keikalleenkin pääsin tosiaan 9.11.-14, siitä on myös tekstiä blogissa. Uusi albumi heiltä on ilmeisesti tulossa maaliskuussa, sopivasti mun synttäreille. Albumia on kyllä odoteltu jo reilun vuoden verran, joten korkea aika tullakin jo.

Musiikkia.

Muita tällä hetkellä kovassa kuuntelussa olevia artisteja on Five Finger Death Punch, Amaranthe, Papa Roach ja muutamat yksittäiset kappaleet (laitan osan tänne). Suomalaista musiikkia en juurikaan enää kuuntele, jos kuuntelen niin vanhoja biisejä jotka on jääny kännykkään (niistäkin laitan muutaman tänne).


Siinä oli varmaan musiikin saralta pääpiirteet.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.
Musiikkia.

Joten jatketaan....

Elokuvilla.

Joo. Tästä tuleekin sitten pitkä kappale. Tai todella lyhyt.

Marvel. Kaikki Marvel leffat nähty moneen kertaan. Tän hetken suosikkileffa on... mmm... Captain America: The Winter Soldier tai Guardians of the Galaxy. En osaa päättää.
Tietty muitakin leffoja katselen, Ei mun elämä, vielä, täyttä Marvelia oo. Tietyt leffasarjoja seuraan myös (osin H:n ansiosta) kuten  Fast & Furious, Transformers, Hobitti, Nälkäpeli, Outolintu, Expendables, jne.
Leffoja käydään muutenkin H:n kanssa katsomassa todella paljon (jos ette ole huomanneet). Tietyt näyttelijät etenkin vetävät leffateatteriin. Heitä ovat esim Tom Cruise, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Robert Downey jr., Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Channing Tatum, Lee Pace, Bruce Willis... joo, osien kohdalla Marvelin ansiota, että ollaan alettu seuraan heidän uraansa, mutta mikäs siinä kun ovat hyviä näyttelijöitä.

Tulevista leffoista odotan ehdottomasti eniten Avengers: Age of Ultronia. 104 päivää ensi-iltaan. Lisäksi tänä vuonna tulee Marvelin Fantastic Four ja Ant-Man (traileri julkaistiin eilen). En tiedä mitä Ant-Man:sta sanoa, mutta Marvelin leffa joten olen menossa katsomaan.



13.2 on Fifty Shades of Greyn ensi-ilta. Sitä odotan todella paljon. Kirjat etenkin olivat todella hyviä, luin ne vajaassa viikossa (ja kun viimeinen kirja loppui en tiennyt mitä tehdä elämälläni enää). En kyllä tiedä miten elokuva toimii, mutta odotan innolla.
Muita leffoja, jotka olen menossa (ainakin) katsomaan tänä vuonna on Magic Mike XXL, Serena, Minions, American Sniper, Jurassic World (Chris Pratt) ja F&F7.

Eipä siin, elän elokuvien ensi-illoista toiseen. Jotain mitä odottaa. Ainakin 5 vuotta eteenpäin..


Siinä olikin kaikki leffoista. Tai ainakin pääpiirteet niistäkin.
Musiikkia. 
Musiikkia.

Joten jatketaan...

ööh no keräilen loput tähän..

Telkkaria en enää kauheesti kato. En tiedä mikä siinä on, ehkä se että tv on vapaana meillä niin vähän aikaa päivästä (veli pelaa aina ku mahollista).
Greyn Anatomia on edellen katottava, Eilen alkoikin uudet jaksot. Kostoon koukutuin taas, olen muutamana sunnuntaina jäänyt katsomaan ja nyt on taas pakko katsoa. Ekan kauden katsoinkin kokonaan mutta toisen kauden alku jäi joten en jaksanut seurata enempää ennen kuin nyt. Skinsit on DVD:l ja nyt ne ilmeisesti näkee Areenastakin. Agents of Shieldiä seuraan myös vaihtelevalla menestyksellä, netistä jos en telkkarista ehdi katsoa.
Pääasiassa katselen sarjoja Netflixistä. Helppoa, saan katsoa niin monta jaksoa kuin jaksan silloin kun haluan. House of Cards ja Orange Is the New Black on Netflixin sarjoista ovat koukuttaneet.

Ja Netflixin katselua taidan jatkaakin, toivottavasti ilmestyy Suomessakin.
Tällä hetkellä Netflixistä katson Tudorsia. Jonathan Rhys Meyers. Uhhuh. Hänen vuokseen olen seurannut Draculaakin telkkarista, muuten sarja saisi olla.

 


Muuta en nyt osaa kertoa. Pääasiassa samat asiat pyörii elämässä kuin puolitoista vuottakin sitten. Uusiakin asioita tulee ja osa vanhoista jää vähemmälle.
Elämä jatkuu.

Musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti