perjantai 14. helmikuuta 2014

Hälinää

Viikon ajan ollu aika paljon hälinää, menoo sinne ja tänne enkä sitten muka ole ehtinyt postaileen.

On pitänyt kertoa tännekin, että äite osti tammikuussa viisi ylämaan karja sonnia ja hiehoa. Niiden pitäisi helmikuun aikana tulla. Niitä sitten letittelen kesän ajan jos ei muuta hommaa löydy.

Koko viikon ajan, oikeastaan jo viime viikollakin olen selaillutt työpaikkailmoituksia, jos löytyisi jotain kiinnostavaa kesäksi. Tampereen kaupungille ja seurakunnalle sekä Ylöjärven seurakunnalle olen haun lähettänyt, ja niiden lisäksi keskoon ja S-ryhmään. Jos ei tärppää niin aina voin olla kotona töissä.

Keskiviikkona kävimme L:n kanssa Rekrytorilla. Ei siellä oikein mitään muuta ollut kuin Särkänniemen ja parin kaupan kojut joilla jotain järjellistä oli. Ja totta kai karkkia haettiin joka kojusta.

Torstaina oli penkkarit, mutta menin silloin käymään Särkänniemen työhaastattelussa. 12 aikaan olin paikalla, mutta silti jouduin jonottamaan lähes tunnin ennen kuin pääsin haastateltavaksi. Haastattelu meni oikeastaa ihan hyvin, mutta en silti usko että sieltä työpaikan saisin.

Tänään onkin sitten abiristeily. Olen kaksi 0.33 tölkkiä juonut ja päätä särkee jo nyt. Toisaalta 3kk viime kerrasta, joten kai ihan ymmärrettävää. Saa nähdä millaista säätöä hyttien ja muunkin kanssa taas tulee. Kovin innoissani en ole, oikeastaan olisin jo eilen mennyt mielelläni kotio, mutta luultavasti tämä on niitä once in the lifetime kokemuksia, jotka harmittaa vanhempana jos ei ole kokenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti